Hoe ben jij ‘uit de HSP kast’ gekomen?

Wat is jouw verhaal? 

Iets over jezelf ontdekken wat een groot impact heeft op jouw leven en die van mensen om je heen, kan een bijzondere beleving zijn. Iets wat mooi is, omdat je duidelijkheid krijgt. Maar ook iets wat een hoop andere zaken ingewikkelder kan maken. Hoe het ook gaat, realiseren dat je een HSP’er bent is altijd een bijzonder moment!

Vaak is het zo dat je het al ergens vermoed: ik ben anders, ik ben bijzonder. Want HSP is een krachtige eigenschap. En wat sterk is laat zich zien. Wat zo sterk is, laat een indruk achter. Welke indruk het zal zijn wordt bepaald door de kennis die je ervan hebt. Helaas is er vaak weinig praktische kennis over HSP. Wat is het nu precies, wat moet je ermee en wat maakt het voor je mogelijk. Daarom wordt HSP vaak als vervelend bestempeld door de maatschappij en onhandig door HSP’ers zelf… tenminste, als ze het nog niet weten dat ze het hebben.

Duidelijkheid is alles en vooral zo bij HSP. Want zodra je weet hoe de wonderlijke eigenschap heet en wat het is – kan je ermee aan de slag. Kan je anderen inlichten en je eigen weg sneller vinden. Er zijn veel wegen die naar Rome leiden, HSP is er gewoon een van de velen.

Geef je jezelf de tijd en ruimte om jouw versie van HSP eigen te maken en te leren kennen, dan kan je vol vertrouwen jouw leven passender invullen. Passend aan hoe jij wilt leven, werken en omgaan met anderen. Want HSP is mooi en krachtig. Het maakt sommige dingen voor jou mogelijk die anderen niet kunnen. Er zijn tal van beroepen waar HSP bijna een ‘must’ is om het echt goed te kunnen doen. HSP is een eigenschap die jou een meerwaarde geeft. Alleen jij bepaalt in welke vorm en hoedanigheid.

Dat is zo mooi aan HSP – de uiting ervan is altijd uniek!

En dat is waar wij bij HSP Congres Nederland op focussen dit jaar. Het thema van ons congres op 29 november is niet voor niets: “HSP: van label naar meerwaarde”

En om dat te bewijzen hebben we JOUW verhaal nodig!
Vertel ons en ons publiek hoe jij achterkwam dat je een HSP'er bent!
Wat waren je ontdekkingsstappen en wat heeft deze duidelijkheid met je gedaan?

Want een ding is zeker: als je HSP in je leven passend hebt gemaakt, dan is het een bijzonder mooi onderdeel van je persoonlijkheid! Vaak horen therapeuten en andere HSP professionals bijzonder mooie verhalen achter de gesloten deuren en dat is jammer. Want om de imago van HSP te herpositioneren moeten we daar vol trots en vertrouwen over kunnen praten… out in the open!

Juist deze verhalen gaan anderen enorm helpen om op eigen onderzoek uit te gaan, hun eigen HSP beter leren kennen en mooie handvatten krijgen om de label ‘om te denken’ naar meerwaarde! Want dat label begint bij onszelf.

Daarom deze oproep!

Deel je verhaal en ervaring met anderen zodat we samen de missie voor HSP meerwaarde, zichtbaarheid en begrip kunnen bereiken. En dat is nog niet alles – we belonen een bijzondere inzending met een vrijkaartje voor ons HSP Congres 2019 op 29 november in Ede!

Stuur je verhaal in als commentaar op deze blog en vergeet niet je naam te vermelden (in welke hoedanigheid jij het prettigst vind). De inzending is nog niet voor het publiek zichtbaar, we gaan je verhaal als een blog later op deze website plaatsen zodat anderen daar ook op kunnen reageren.

PS: We hebben ook je emailadres nodig om jouw inzending mee te nemen in de verloting!

Wij kijken heel erg uit naar de mooie, bijzondere, warme, verrassende, grappige, emotionele en vooral unieke verhalen.

Wij zijn het gezicht van HSP – en daarom hebben wij de mogelijkheid om de label ervan te veranderen naar een eigenschap dat een meerwaarde betekent voor jou en mensen je heen.

Hoe ben jij ‘uit de HSP kast’ gekomen?

Op jouw HSP meerwaarde!

Warme groet,
HSP Congres Team (Martina, Tony, Anna)

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: